Čaj na podporu chuti k jídlu
Příprava:
Dvě polévkové lžíce sypané bylinné směsi dáme do ½ l vody, pomalu přivedeme k varu, ihned odstavíme a necháme přikryté 20 minut vylouhovat. Přecedíme a pijeme 3x denně po třetině množství nalačno, nejméně půl hodiny před jídlem. Součástí léčby jsou koupele v odvaru z mateřídoušky nebo tymiánu.

Čaj na podporu chuti k jídlu - složení čaje
-
Zeměžluč nať
(Herba centurii)
Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Normální trávení | Osvěžení těla
-
Pelyněk pravý nať
(Herba absinthii)
Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Chuť k jídlu | Antioxidant | Normální trávení -relaxace | Přirozená obranyschopnost - odolnost
-
Benedikt nať
(Herba cardui benedicti)
Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Normální trávení
-
Vachta list
(Folium trifolii fibrini)
Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Normální trávení
- Čekanka kořen (Radix cichorii)
-
Puškvorec kořen
(Radix calami)
Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Normální trávení | Osvěžení těla
-
Krušina olšová kůra
(Cortex frangulae)
Vybrané vztahy ke zdraví k výše uvedenému čaji: Přirozená obranyschopnost -odolnost